• Home
  • Activiteiten
  • Sociaal Cafe Asten Someren: Thema: Inkomensondersteuning voor onze inwoners

Sociaal Cafe Asten Someren: Thema: Inkomensondersteuning voor onze inwoners

Datum:
Tijd: Van 08.30 tot 10.15 uur

Ben je ook wel eens in de situatie waarbij je hulp biedt aan iemand waarvan je denkt “die kan wel een financieel steuntje in de rug gebruiken?” Kom langs op 18 april 2024.

Er zijn verschillende soorten ondersteuning mogelijk. Kom langs bij het Sociaal Café en dan weet je na afloop wat er op dit gebied te vinden is in Asten en Someren. 
Er zijn diverse partners aanwezig die zich kort presenteren, waarna er ruimte is in de vorm van speeddates om meer te weten te komen. 

Welkom met ontbijt

U bent te gast in gemeenschapshuis de Bunt in Someren-Heide, waar we worden verwelkomd met een ontbijt. Hier geven de vrijwilligers van buurtsuper de SHop een kijkje in hun concept. Ze vertellen over hun sociale functie en de signaleringsfunctie die ze deels hebben; met goede contacten met de dorpsondersteuner en kleine donaties aan mensen die het nodig hebben.

Locatie: Gemeenschapshuis De Bunt, Graathof 9 in Someren-Heide
Datum: donderdag 18 april 
Tijd inclusief ontbijt: Inloop 8.30 uur, programma 8.45-10.15 uur. Vooraf aanmelden voor 11 april 2024 i.v.m. ontbijt.      

-----------------------------------------------------------------------       

Sociaal Café Asten-Someren; voor betrokken inwoners, vrijwilligers, beroepskrachten en gemeenten, zodat zij elkaar makkelijk(er) weten te vinden. Twee keer per jaar, afwisselend in Asten en Someren. Steeds met actuele thema’s uit het sociale domein. Iedereen die zich betrokken voelt, is welkom. De organisatie is in handen van betrokken inwoners, beide gemeenten, Onis Welzijn en zorgorganisaties. Ook zin om mee te denken en doen? Meld je dan tijdens een Sociaal Café, of neem contact op via tel. 0493-441261 of e-mail: s.bouwmans@oniswelzijn.nl voor meer informatie.