Goed voor elkaar

Staat u er wel eens bij stil dat u bij alledaagse dingen soms hulp kunt gebruiken? Zoals boodschappen doen, vervoer naar een verjaardag of het gras maaien?
Dan is het fijn als u weet wie er achter u staan. En om te bedenken voor wie u er kunt zijn.
Onze maatschappij verwacht dat mensen zo lang mogelijk voor zichzelf blijven zorgen. U moet het dus goed voor uzelf regelen.

Vragen? Ga naar Onis

Telefoonnummer: 0493 - 441 234
E-mail: goedvoorelkaar@oniswelzijn.nl 

'Goed voor elkaar' wil ervoor zorgen dat u voorbereid bent op de toekomst. Daarom vragen we u om eens bij uzelf na te gaan wie de mensen zijn die nu en later achter u staan. Want zeg nou zelf, dat is toch een hele zorg minder? De netwerkkaart helpt u om inzicht te krijgen in uw netwerk met mensen bij wie u terecht kunt.

Versterk uw netwerk

Weten de mensen die u hebt ingevuld dat u het idee hebt dat u bij hen terecht kunt? Ga eens met hen in gesprek. Overleg met elkaar wat u voor elkaar wilt en kunt betekenen op het moment dat het nodig is.

Hulp vragen is niet altijd gemakkelijk. Wilt u hierbij ondersteuning hebben? Vraag gerust een huisbezoek aan. Samen met een opgeleide vrijwilliger bekijkt u de mogelijkheden en oplossingen. Hij of zij helpt u op weg of verwijst naar een instantie die kan helpen.