Adviesraad Sociaal Domein

Kent u de Adviesraad Sociaal Domein? Deze adviesraad is onafhankelijk en vormt een brug tussen inwoners en gemeente als het gaat om zorg en sociale voorzieningen.

Ze adviseren het college van B&W gevraagd en ongevraagd over verschillende thema's als passend onderwijs, gezondheidsbeleid, jeugdzorg, wonen, welzijn, zorg, werk en inkomen. De adviesraad bestaat uit een groep sociaal actieve vrijwilligers afkomstig uit alle lagen van de bevolking, met kennis en ervaring in verschillende onderdelen op sociaal gebied. Ze zijn positief kritisch, signaleren knel- en aandachtspunten en denken mee over beleid en verbeterpunten. Dus wilt u een signaal, reactie of mening geven die betrekking heeft op het beleid van de gemeente? Laat het vooral aan ze weten.

Nieuwe website

Op hun nieuwe website leest u meer over wie ze zijn en wat ze doen binnen de thema‚Äôs en waar u ze kunt bereiken. Neem eens een kijkje op: www.adviesraadsociaaldomeinasten.nl.

Iets betekenen?

De adviesraad zoekt betrokken inwoners die een bijdrage willen leveren aan de leefomstandigheden van (kwetsbare) inwoners. Bekijk de vrijwilligersvacature