Webinar Liefdevol opgroeien

Meld u aan voor het Webinar op 21 februari tussen 20.00 en 21.15 uur over liefdevol opgroeien voor ouders van basisschoolkinderen.

Als ouder ben jij belangrijk

Wat geef jij je kind(eren) mee over zelfbeeld, weerbaarheid, vriendschap, liefde, relaties en omgangsregels? Bij het bespreekbaar maken van deze onderwerpen ontwikkelen kinderen zich tot mensen die respect hebben voor zichzelf en anderen. Dat ze zich bewust zijn van eigen en andermans gevoelens, wensen, opvattingen en mogelijkheden. En uiteindelijk dat ze verantwoorde keuzes kunnen maken op het gebied van hun eigen relaties en seksualiteit. Maar deze weg bewandelen is als ouder soms best lastig!

We helpen je op weg

Hoe begeleid je als ouder jouw kind op deze reis? Hoe weet je op welk moment je welke informatie moet vertellen?
Tijdens dit webinar nemen professionals je mee in de verschillende aspecten van de relationele en seksuele ontwikkeling van kinderen. Je krijgt informatie en handvatten om je kind hierin te begeleiden. Ook zal er wat verteld worden over De Week van de Lentekriebels, met als thema dit jaar “Weerbaar Online”.

Wil je er graag bij zijn?

Meld je dan nu aan! Mocht je al een brandende vraag hebben, stel deze dan gerust in het aanmeldformulier (dit is anoniem). We zullen ons best doen om al jullie vragen te beantwoorden.