Zelfhulp Netwerk

handen van acht mensen op elkaar gestapeld

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je er alleen voor staat? Of dat niemand jou begrijpt? Misschien denk je wel eens dat je de enige bent met een bepaald probleem of ervaring. Weet dan dat je niet de enige bent.

Praat eens met een ander

Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant brengt lotgenoten bij elkaar. Omdat mensen die hetzelfde hebben meegemaakt vaak beter begrijpen waar je mee worstelt dan mensen die niet dezelfde ervaring hebben. Door met elkaar te praten over je ervaringen weet je dat je niet de enige bent en kun je praten over mogelijkheden die er zijn om krachtiger in het leven te staan.

Hoe het in zijn werk gaat

Op www.zelfhulpnetwerk.nl vind je een overzicht van alle groepen die er zijn. Je mag het Zelfhulp Netwerk bellen of mailen met vragen of om te laten weten dat je aan wil sluiten bij een groep. Wij geven je gegevens dan door aan de contactpersoon en hij of zij neemt weer contact met jou op. Wij verspreiden geen gegevens, dus je blijft anoniem.
Samen met de contactpersoon van de groep kun je afspreken wanneer je voor het eerst aan wil sluiten en kun je alle vragen stellen over de groep.

Deelnemen aan groepen is anoniem en gratis. 

Meer informatie of aanmelden?

Pastoriestraat 147
5612 EK Eindhoven
Tel: +31 (0)40-2118328
E-mail: info@zelfhulpnetwerk.nl